de Bonte Bengel

de Bonte BengelWelkom

Welkom bij de Bonte Bengel. Ons eet- en drinkkaffee is gelegen op het Kerkplein te Alkmaar.

Hier, naast de Grote Kerk en Canadaplein, kan je 7 dagen in de week bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met gebak in de morgen tot een overheerlijk diner in de avond.

 

Vanuit onze (semi) open keuken serveren wij een breed scala aan heerlijke lunch-en dinergerechten. op de pagina menukaart kun je de verschillende kaarten bekijken.

 

Lunch

Onze lunch wordt dagelijks geserveerd vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur. Lunch bestaat uit een keuze van heerlijke broodjes, warme gerechten, huisgemaakte soep en salades.

 

Diner

Vanaf 11.00 uur serveren wij desgewenst ook de gerechten van de dinerkaart. Absolute aanrader is de "Chef's Special", een heerlijk gerecht dat wekelijks wisselt.

 

Naast de lunch- en dinerkaart hebben we een uitgebreide borrel en drankenkaart. Wij schenken verschillende bieren van de tap, die we regelmatig wisselen.Ook hebben wij een grote variatie bieren op fles. Wijn schenken wij per glas maar deze kun je uiteraard ook per fles verkrijgen.

Voor bij de dranken bieden wij een uiteenlopende range van lekkere snacks.

 

Borrel

Wil je je verjaardag vieren? Of wil je gewoon vieren dat het mooi weer is en dat je met je beste vrienden bent? Je kan bij ons lekker genieten van het zonnetje op ons terras. Kom je met een grote groep dan is het voor ons handig als je ons dit even laat weten. 

 

We hopen je snel te mogen begroeten,

Cheers,

 

De Bengels